Home » Laadbeheer CPO

(CPO) Charge Point Operator

Volledige controle over

Laadpalen beheren op afstand was nog nooit zo eenvoudig. Met onze CPO-dienst, een geavanceerd serviceabonnement, bieden wij u de mogelijkheid om uw laadinfrastructuur volledig onder controle te houden. Geniet van moeiteloos beheer, realtime monitoring en uitgebreide rapportage, allemaal op afstand.

Laadbeheer aanvragen

uw laadinfrastructuur

Contact sales

De kracht vanCPO

Beheer, controle en voorbereid op de toekomst van laadinfrastructuur.

Betaalbare CPO Service

Slechts €5 per maand (excl. btw) krijgt u toegang tot onze krachtige CPO-dienst, waarmee u uw laadinfrastructuur op afstand kunt beheren.

Online Remote Inzicht

Met onze CPO-dienst krijgt u volledig online inzicht in uw laadpalen. Monitor en beheer uw laadinfrastructuur op afstand, waar u ook bent.

Onderhoud

Onze CPO-dienst omvat ook onderhoudsfunctionaliteiten. Identificeer en reageer snel op technische problemen, voer firmware-updates uit en plan preventief onderhoud.

Toekomstbestendig

Onze CPO-dienst is ontworpen met het oog op de toekomst. We bieden ondersteuning voor de nieuwste technologieën en standaarden.

L6FKFTQHGDu
laadunie-cpo-vector

SaaS Platform

Uw laadstation op afstand beheren
 

Onze CPO-dienst neemt het laadbeheer naar een hoger niveau. Met geavanceerde technologie en deskundige ondersteuning bieden wij u de tools en expertise die nodig zijn om uw laadinfrastructuur efficiënt te beheren. Vertrouw op Laadunie als uw betrouwbare partner en ontdek de voordelen van naadloos laadbeheer. Kies voor een slimmer, duurzamer en probleemloos laadsysteem met Laadunie CPO.

De voordelen van onze CPO

Waarom heeft u dit nodig?

Met het geavanceerde Charge Point Operator (CPO) platform van Laadunie heeft u volledige controle over uw laadinfrastructuur. Met slechts een paar klikken krijgt u toegang tot een beveiligde online omgeving, waar u laadpalen kunt beheren en monitoren. Voeg eenvoudig laadpassen toe, actualiseer laadpalen, lees gegevens uit en verhelp storingen op afstand. Ons gebruiksvriendelijke platform biedt ook de mogelijkheid om facturatie-gegevens in te zien en tarieven in te stellen voor publieke laadpalen.

L6FKFTQHGDu
costs-2png

Hoe zit het met de kosten?
 

Onze CPO-dienst werkt als volgt. Voor deze service wordt een maandelijks bedrag van 5 euro exclusief btw in rekening gebracht. Hierdoor wordt het mogelijk om energie kosten door te berekenen aan bezoekers, die een externe laadpas gebruiken. Laadpassen kunnen ook ge-whitelist worden, zodat bijvoorbeeld eigen personeel gratis laadt.

  • Slechts €5 (excl.BTW) per maand abonnementskosten
  • Externe laadpas? Dan worden de verbruikte kWh kosten doorberekend aan de gebruiker
  • Whitelist laadpassen om geen kosten in rekening te brengen aan bijv. eigen personeel

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij elke stap van het proces. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste EV-laadstation, technische ondersteuning nodig heeft na de installatie of een storing moet melden, wij staan voor u klaar.

CPO staat voor Charge Point Operator. Een CPO is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van laadinfrastructuur, inclusief het onderhoud, de monitoring en de facturering van laadpalen.

Een CPO-service biedt diverse voordelen, zoals het op afstand beheren en monitoren van laadpalen, het toevoegen en beheren van laadpassen, het verhelpen van storingen op afstand en het instellen van tarieven voor publieke laadpalen. Dit stelt beheerders in staat om hun laadinfrastructuur efficiënt te beheren, de gebruikerservaring te verbeteren en kosten te beheersen.

Nee, u heeft geen uitgebreide technische kennis nodig. Een gebruiksvriendelijk CPO-platform maakt het eenvoudig om laadpalen te beheren en te monitoren. Met intuïtieve functies en een gebruiksvriendelijke interface kunt u gemakkelijk navigeren en taken uitvoeren zonder technische expertise.

Ja, een CPO-service stelt u in staat om meerdere laadpalen te beheren en te monitoren vanuit één centrale beheeromgeving. U kunt laadpalen toevoegen, instellingen aanpassen en gegevens uitlezen voor al uw laadstations, waardoor u efficiënter kunt werken en tijd bespaart.