Home » Laadpas eMSP

(eMSP) eMobility Service Provider

Onbeperkt laden met de

De kracht van grenzeloos elektrisch laden met de Laadunie Laadpas. Toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpalen in Nederland en Europa, zonder extra kosten per laadsessie.

Ik wil een laadpas aanvragen

Laadunie

laadpas

SamenwerkingLaadunie & Vandebron

 

De voordelen van onze laadpas:

  • Voor slechts €5 (incl. BTW) per maand heb je onbeperkte toegang tot ons laadnetwerk.
  • Geen extra kosten die in rekening worden gebracht per laadsessie.
  • Met onze laadpas kun je zo vaak laden als je wilt, zonder beperkingen.
  • Geen extra (roaming) kosten

Laadunie & Vandebron:Bundelen krachten

Laadunie en Vandebron slaan de handen ineen om u de ultieme laadpas te bieden, waarmee u moeiteloos kunt genieten van elektrische mobiliteit. Onze samenwerking combineert de expertise en betrouwbaarheid van Laadunie als toonaangevende eMobility Service Provider met het duurzame energieaanbod en de klantgerichte benadering van Vandebron.

Met onze gezamenlijke laadpas hebben elektrische rijders toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten in Nederland en daarbuiten. Of u nu thuis, op het werk of onderweg bent, met de laadpas van Laadunie en Vandebron kunt u altijd vertrouwen op een betrouwbare en gemakkelijke laadervaring.

Met een laadpas krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van openbare laadpalen. Dit betekent dat u gemakkelijk en overal kunt laden, of u nu onderweg bent, op vakantie gaat of in een andere stad bent. Een laadpas maakt het opladen van je elektrische voertuig eenvoudig en efficiënt. U heeft slechts één pas nodig om verschillende laadpalen te activeren en te betalen, zonder gedoe met contant geld of specifieke apps voor elke aanbieder.

In 3 stappengeregeld!

Wel zo makkelijk.

  • 1

Aanvragen

Vul ons online aanvraagformulier in met uw persoonlijke gegevens. Deze ontvangt u per post of de laadpas wordt meegeleverd met het laadstation.

  • 2

Activeren

U kunt uw laadpas online activeren via de meegeleverde flyer. Hier wordt uw laadpas ook direct geregistreerd.

  • 3

Laden

Goed geregeld! U kunt nu gebruik maken van ons laadnetwerk en uw elektrische auto opladen.

busy-architect-PYVKWM4.jpg
laadunie-mail-card

Hoe zit het met de kosten?
 

Met de laadpas van Laadunie krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa, waaronder Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en België. Het beste van alles? Je profiteert van transparante en voordelige kosten, zodat je zorgeloos kunt laden en genieten van je elektrische mobiliteit.

  • Voor slechts €5 (incl. BTW) per maand heb je onbeperkte toegang tot ons laadnetwerk.
  • Geen extra kosten die in rekening worden gebracht per laadsessie.

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij elke stap van het proces. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste EV-laadstation, technische ondersteuning nodig heeft na de installatie of een storing moet melden, wij staan voor u klaar.

eMSP staat voor eMobility Service Provider. Als eMSP bieden wij een uitgebreide service voor elektrische rijders door middel van onze laadpassen. Als eMSP zorgen wij ervoor dat je toegang hebt tot een breed netwerk van openbare laadpalen.

De aanvraag van een laadpas is gratis! Ook wordt deze gratis opgestuurd. Je betaalt slechts €5 per maand aan abonnementskosten voor een laadpas. Wij rekenen (in tegenstelling tot vele anderen) geen extra roaming kosten. Deze kosten zijn incl. BTW.

Nadat de laadpas is opgestuurd kunt u deze gemakkelijk digitaal activeren door de QR code van de flyer te scannen. Vervolgens vult u hier uw persoonlijke gegevens en facturatiegegevens in.