laadunie-about-logo

Welkom bij Laadunie!

Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van e-mobiliteit in Nederland. Met een passie voor duurzaamheid en innovatie streven wij ernaar om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen en een betere toekomst voor onze planeet te creëren.

Bij Laadunie geloven we dat de overgang naar elektrisch rijden niet alleen essentieel is voor het verminderen van de CO2-uitstoot, maar ook een geheel nieuwe en verbeterde rijervaring biedt. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige laadoplossingen en diensten die aansluiten op de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaande kennis van e-mobiliteit en laadinfrastructuur. We zijn trots op onze expertise en streven ernaar om de beste oplossingen en ondersteuning te bieden aan onze klanten. Of u nu een particulier bent die een laadpaal bij u thuis wilt installeren, of een bedrijfseigenaar die een volledig laadnetwerk wilt opzetten, wij staan voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren.

Onze missie

Bij Laadunie is onze missie duidelijk: we willen e-mobiliteit toegankelijk maken voor iedereen. We streven ernaar om de infrastructuur voor elektrisch laden te verbeteren en te innoveren, zodat elektrisch rijden de norm wordt in Nederland en daarbuiten. Door hoogwaardige laadoplossingen en uitstekende service te bieden, willen we bijdragen aan een duurzamere en schonere wereld.

Bent u geïnteresseerd in onze laadoplossingen of heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw behoeften.